CD OPNAME INCLUSIEF COCKTAIL WORKSHOP

NEEM SAMEN MET VDS PRODUCTIONS JOUW CD OP MET ACHTERAF EEN COCKTAIL WORKSHOP !


Zoek jij een echt origineel en creatief bedrijfsuitje? Ga dan lekker zingen met jouw collega’s!
In onze professionele opnamestudio of op locatie zingen jullie met z’n allen een nummer naar keuze in. Geen geboren nachtegaaltje? Geen enkel probleem, want onze geluidstechnicus heeft alle middelen om jouw stem optimaal te laten klinken.

Samen zingen en muziek maken versterkt niet alleen het groepsgevoel, maar zorgt ook voor een flinke dosis plezier. Creatief, muzikaal en ontzettend leuk. Samen met jouw collega’s de stembanden trotseren en je eigen bedrijfs CD opnemen in een professionele tv-studio is nu voor iedereen weggelegd. Na een warming-up door middel van een karaoke helpt een producer jou met het inzingen van een nummer. Het maakt niet uit wat je wilt opnemen; pop, rock, rap of een oude hit, alles is geoorloofd. Een waanzinnig, leuke happening voor een teambuildingsuitje. Kortom ‘big fun’ waar jullie samen met jullie stemmen eens flink uit kunnen pakken. Met een ervaren geluidstechnicus haal jij tijdens het opnemen van de CD het beste uit jezelf.

– Unieke activiteit op verschillende locaties in Nederland (op jouw eigen locatie , een door ons geregelde locatie of in de nieuwste TV-studio van Nederland waar zowel RTL als SBS producties worden opgenomen);
– Er wordt gezongen in een groep, dus jij hoeft niet alleen te zingen;
– Samen muziek maken geeft energie, dat groepsgevoel waar jij met jouw team naar op zoek bent en een gegarandeerde dosis plezier!
– Een tastbaar eindproduct dat je nog vaak terug kunt luisteren/kijken;
– Kies jij ook voor de videoclip?: Neem bedrijfskleding/feestkleding/pruiken of brillen mee! Maar doe iets dat opvalt en uniek is.

Tussendoor is er uiteraard tijd voor een hapje en een drankje en kun je vrij snel na de opname naar het tussenresultaat luisteren. Aan het eind van deze muzikale activiteit zal onze geluidstechnicus het geheel afmixen. De eerste kopie van de opname krijg jij direct mee op CD. Ook is het mogelijk om tijdens het uitje een videoclip te laten maken, met gegarandeerd hilarische momenten die jij en jouw collega’s zich nog lang zullen herinneren. Een onwijs leuke, creatieve en muzikale dag met een tastbaar eindproduct voor iedereen!

Na deze inspirerende zangopnames ga jij in ontspannen sfeer verder en ga jij met jouw collega’s samen cocktails maken tijdens onze cocktailworkshop onder begeleiding van een ervaren barman. Je leert 2 of 3 cocktails te maken en uiteraard is er voldoende tijd om na afloop hier zelf van te genieten.


Prijs van de workshop:

Workshop 1 uur, inclusief 2 cocktails
€ 34,99 per persoon.

Workshop 2 uur, inclusief 3 cocktails
€ 44,99 per persoon


Dit alles is mogelijk op elke locatie in Nederland of in de TV Studio van RTL en SBS!

* Afname van aanvullende pakketten en workshops alleen mogelijk bij afname van een CD opname.


NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP